Doel van het register

Doelstellingen van het
Volvo Coupé & Bertone Register

De primaire doelstelling van het Volvo Coupé & Bertone Register is om de bezitters van een Coupé C70, een Bertone 262c, een Bertone 780 en/of een Volvo 264TE samen te laten genieten van het Coupé-, Bertone- en het 264TE-gevoel door het organiseren van een drietal bijeenkomsten per jaar en het twee keer per jaar uitgeven van een professioneel verzorgd clubblad met interessante bijdragen over een of meerdere van de aan onze club verbonden Volvo-types.

Tijdens de bijeenkomsten staat het gezellig samenzijn centraal. Elke bijeenkomst wordt door een paar clubleden georganiseerd op een bepaalde locatie ergens in Nederland, waarbij meestal de combinatie wordt gezocht van het samen genieten van een lunch, bezoeken van een bezienswaardigheid, het bewonderen van elkaars Coupé C70, Bertone of 264TE, en als afsluiting het samen genieten van een etentje. Onder de menu-keuze ‘Meetings’ kunt u een idee krijgen van de invulling van een aantal recent georganiseerde meetings. Tevens treft u daar informatie aan over de data van de komende meetings.

Een afgeleide doelstelling van de primaire doelstelling is om als vereniging een bijdrage te leveren in het op de weg houden van onze geliefde Volvo’s. De Coupé C70, de Bertone 262C, de Bertone 780 en de Volvo 264TE zijn bijzonder karakteristieke Volvo’s en verdienen het om nog jaren als ‘klassieke’ Volvo rond te kunnen rijden.

Het Volvo Coupé & Bertone Register wil zich ook als belangenvereniging manifesteren als een vereniging die een bijdrage wil leveren in het tot in stand houden van klassieke Volvo’s binnen de gemeenschap van Volvo-liefhebbers. Zo presenteert zich het Volvo Coupé & Bertone Register elk jaar op de Volvo Klassiekers Beurs.

Een andere doelstelling is dat leden van het Volvo Coupé & Bertone Register gemakkelijk contacten kunnen onderhouden met andere leden en niet-leden van het Register om ervaringen, kennis en documentatie met elkaar uit te kunnen wisselen, ook buiten de meetings om. Om dit te kunnen realiseren kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden om te overleggen met een of meerdere leden die u kunnen helpen met uw specifieke vraag of probleem.

Mocht u de gelukkige eigenaar zijn van een Coupé C70, een Bertone 262C, een Bertone 780 en/of een Volvo 264TE, dan wordt u van harte uitgenodigd om u aan te melden als lid en met ons mee te genieten van het ultieme Coupé C70-, Bertone- of het 264TE-gevoel.

Als u geen lid wil worden dan nodigen wij u toch gaarne uit om uw Volvo in het Register vast te laten leggen, zodat we een idee krijgen welke Coupé C70, Bertone 262C, Bertone 780 en Volvo 264TE nog steeds behoren tot ons mobiel erfgoed.