Meetings

De zwarte vloermatten voor zowel de 262C als de 780 zijn weer op voorraad !

Aankomend evenement:

VolvoKlassiekerBeurs 28 en 29 september

We staan daar met een stand en hopen u daar te ontmoeten 

ClubMeeting Zaterdag 25 mei 2024:

Houtzaagmolen De Rat - IJlst


Op zaterdag 25 mei 2024 waren we op bezoek in Friesland.
De leden, met auto’s van alle binnen ons Register vertegenwoordigde types, verzamelden in IJlst bij Houtzaagmolen de Rat.
Daar werden we gastvrij ontvangen met koffie en oranjekoek. Terwijl uit een eiken stam planken gezaagd werden, kregen we uitleg over de 300 jaar oude authentieke molen.
De lunch werd gebruikt bij het naburige restaurant de Utherne. Daarna volgde een prachtige rit door het Friese platteland. Na een uur slingeren over oude dijkjes kwamen we aan in Wiuwert.  Hier bekeken we de onder de kerk gelegen mummies en kregen we een boeiende uitleg over de geschiedenis van Wiuwert en de Labadisten. Eindstation van de rondrit en dag was het v/d Valk hotel in Sneek. Hier werd een drankje gedronken op de geslaagde dag en op het 35 jarig lustrum van het Register. Afsluitend werd terplekke gedineerd.

ALV en nieuwjaarsbijeenkomst bij Joop Stolze

Op zondag 18 februari 2024 waren we als vereniging te gast bij Joop Stolze. Een mooi aantal leden was, ondanks de onophoudelijke regen, naar de Lier gekomen.

Tijdens de ALV werd afscheid genomen van Martin de Jong als voorzitter en werd Harmen Visser, bij acclamatie, gekozen tot nieuwe voorzitter. 

Na de vergadering vertelde Gerrit Stolze, neef van Joop, over het ontstaan van dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in de verkoop van klassieke auto’s. Daar op volgde een rondleiding door het uitgestrekte pand met twee verdiepingen langs de eindeloze rijen met de meest uiteenlopende oude voertuigen. Na afloop was er voor iedereen nog een drankje.

Voor hen die dat wilden had Clementine nog een diner gereserveerd bij brasserie Mirell in Naaldwijk. Daar werd in een gezellige sfeer terug gekeken op een geslaagde middag en avond.

Najaarsmeeting 11-11-2023: Lukkien Autobekleding

 

Sinds 1946 is Lukkien in Apeldoorn de specialist voor het bekleden van auto interieurs. Dit mooie bedrijf is gespecialiseerd in autobekleding ergonomie voor vervoer en zorg.


Na koffie en gebak en een welkomstwoord kregen de aanwezigen een presentatie over het ontstaan en de ontwikkeling van dit familiebedrijf. Na de lezing volgde een rondleiding door het bedrijf. Prachtige staaltjes van vakmanschap m.b.t. bekleding waren links en rechts te zien. Een ieder werd in de gelegenheid om een leren sleutelbeursje voor zichzelf te ontwerpen en te (laten) maken. De dag werd afgesloten met een diner bij restaurant het Hof van Bussloo te Voorst.

Volvo Klassieker Beurs 2023

Ook in 2023 was het VolvoCoupeBertoneRegister weer aanwezig in Rosmalen.

Zaterdagmorgen wordt de stand opgebouwd.

ALV en zomermeeting 11 juni 2023, Cruquius

De ontvangst, de algemene ledenvergadering en de lunch waren bij restaurant De Engel in Lisse. Daarna volgde een rondrit door de omgeving, achter de duinen langs, om te eindigen bij Cruquius. Hier werd het museum/ stoomgemaal bezocht, dat stamt uit de 19e eeuw. Cruquius was destijds het grootste stoomgemaal ter wereld en werd gebruikt voor het droogleggen van de Haarlemmermeer polder. De dag werd afgesloten met een diner bij restaurant Het Graanpakhuis in Vijfhuizen.

Nieuwjaarsreceptie 12 februari 2023
VISSCHER CLASSIQUE in Buren.

Het museum vindt zijn oorsprong in de passie van Henk Visscher voor old- en youngtimers. Op zijn veertigste begon hij de schoonheid daarvan in te zien en is hij div. modellen gaan verzamelen o.a. Alpine, Citroën, Matra, Opel, Peugeot, Renault sport, Simca. De dag werd afgesloten met een diner bij De Kletskop in Asch.

Najaarsmeeting 25 september 2021, Waterstof

Gecombineerd met de algemene ledenvergadering te Schipluiden, gevolgd door een bezoek aan studenten van de TU in Delft, die racen op waterstof.


Nieuwjaarsmeeting op 3 februari 2019

Bezoek aan E&R Classics in Waalwijk

Najaarsmeeting 11 november 2018 in Valkenswaard